VvE Schilder

Direct contact

Riemer Schilders B.V.

Havenstraat 48
1271 AG Huizen (NH)

Tel. +31 (0)35 535 3298

Maak een afspraak

Schilders voor VvE

Wenst u grootschalig en duurzaam onderhoud volgens een uitgekiend plan?

Riemer Schilders werkt voor VvE’s in heel Nederland en maakt onderhoudsplannen op maat. Geldt er een verftechnisch advies voor uw project? Wij nemen dat in ons onderhoudsplan op. Telt uw project meerdere verdiepingen? Wij beschikken over grootmateriaal en klimmateriaal in de vorm van hoogwerkers en steigers, en wij reinigen indien nodig door middel van eigen hogedruk- en straalgereedschap.

MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP)

"De VvE is zo verzekerd van duurzaam en toonaangevend onderhoud."

Als VvE wilt u vast niet elk jaar hoeven nadenken (en vergaderen!) over onderhoud en kosten voor schilderwerk? Door het uitgekiende MeerJaren OnderhoudsPlan van Riemer Schilders kunt u vertrouwen op een op maatgemaakt en kostenefficiënt onderhoudsplan, uitgespreid over meerdere jaren. Ontzorgend maatwerk, gebaseerd op uw wensen en eisen.

Waarom ons plan?

Voor VvE’s is het periodiek terugkerende schilderwerk de belangrijkste kostenpost in het Meer Jaren Onderhoudsplan. Door het door ons ontwikkelde Riemer MJOP krijgt u inzicht in deze kosten en weet u exact waar de VvE aan toe is.

Interesse?

Voor een betrouwbaar MeerJaren OnderhoudsPlan neemt u contact op met Riemer Schilders, aangesloten bij VvE Belang. U vindt onze contactgegevens in de linkerkolom.

Wij zijn aangesloten bij het VVE belang

VvE ABC Huizen