Over ons

Over Riemer Schilders

Maak kennis met ons familiebedrijf (sinds 1944) en onze medewerkers

Maak kennis met ons familiebedrijf (sinds 1944) en onze medewerkers

In 2019 bestaat Riemer Schilders uit Huizen 75 jaar en dat mag voor een familiebedrijf beslist uniek heten. Grote kans dat wanneer u met ons werkt, u een derde- of vierde generatie Riemer over de vloer krijgt!

Begonnen in het kleine vissersdorp Huizen, werken we nu met 25 medewerkers door heel Nederland aan schilder- en onderhoudsprojecten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Kenmerkend voor ons bedrijf:

  • Traditionele kwaliteit d.m.v. moderne technieken
  • Duurzaamheid (milieuverantwoord en toekomstgericht)
  • Innovatief en betrouwbaar partnerschap
     

Kwaliteitswaarborging

U vindt bij ons specialisten op het gebied van schilder-, stuc- en behangwerk; voor wanden én plafonds, en voor binnen én buiten. Aangezien kwaliteit ons handelsmerk is, is Riemer Schilders aangesloten bij diverse (certificerings)organisaties. Wij zijn een Onderhoud NL Garantie (AF erkend) Schildersbedrijf, lid van OnderhoudNL, lid van VvE-Belang, en een erkend leerbedrijf. Bovendien zijn wij VCA*gecertificeerd.

RNL onderhoudOnderhoud NLVak Schilders prijsVak Schilders prijs

Maatschappelijk betrokken

Als echte Huizers ligt het dorp Huizen ons na aan het hart. Onze lokale betrokkenheid is zichtbaar is sponsoring van HSV De Zuidvogels, SV Huizen en HLTC Tennisvereniging De Kuil. Vanuit onze vestiging aan de Havenstraat steunen we bovendien de Stichting Huizer Botters.
 

Over Riemer Westland

Riemer Westland Schilders Huizen