Onderhoud

Direct contact

Riemer Schilders B.V.

Havenstraat 48
1271 AG Huizen (NH)

Tel. +31 (0)35 535 3298

Maak een afspraak

Schilders voor onderhoud van uw woning of project

Verlangt u traditionele kwaliteit met de technieken van nu?

Als eigenaar van een woning of zakelijk object wordt u op gezette tijden herinnerd aan het (achterstallig) onderhoud van houtwerk, muren en plafonds. Al uw vragen op dit gebied beantwoorden wij door middel van een maatwerk advies, gebaseerd op jarenlange ervaring.

Denken in oplossingen

Of het u gaat om eenvoudig schilderwerk binnen en buiten, of een complexe renovatie van houtrot? Riemer Schilders heeft de oplossing. Wij geloven in traditionele kwaliteit, geleverd door middel van de modernste technieken en actuele product- en kleurenkennis. Werken met airless spuitwerk of poedercoaten, aangevuld met eigen klimmateriaal en hoogwerkers: geen klus is ons te gek.

Professionele partner

Voor een duurzaam en hoogwaardig resultaat werken wij uiteraard uitsluitend met de beste materialen en manschappen. Ook een samenwerking met een binnenhuis architect behoort tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar ons MeerJaren OnderhoudsPlan en uw zorgen over (achterstallig) onderhoud behoren voorgoed tot het verleden.

Interesse?

Voor een overzichtelijke planning en transparant kostenplaatje neemt u contact op met Riemer Schilders. U vindt onze contactgegevens in de linkerkolom.
 

Entree LimietenUtrecht WilhelminaparkBlaricummermeentHuizen voordeurWijgert Kooij buurt Huizen