Onderhoud

Direct contact

Riemer Schilders B.V.

Havenstraat 48
1271 AG Huizen (NH)

Tel. +31 (0)35 535 3298

Maak een afspraak

Onderhoud

Traditionele kwaliteit met de techniek van nu

Wij geloven in traditionele kwaliteit met de toepassing van technieken van nu. Dat garandeert duurzaam onderhoud van werk- of woonruimte. Het streven naar duurzaamheid is voor ons een belangrijk begrip.
Het Riemer Meerjaren Onderhoudsplan is een vertrouwd begrip voor onze particuliere en zakelijke klanten. Het is een maatwerk aanpak van uw woning of bedrijfspand, overzichtelijk en transparant.

Wij beschikken over eigen klimmateriaal en hoogwerkers en kunnen dan ook snel en flexibel werken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten.

Diensten

Klanten kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Riemer biedt traditioneel schilderwerk gecombineerd met de techniek van nu. Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor houtrot renovatie, zijn op de hoogte van de laatste technieken zoals wandafwerking door middel van airless spuitwerk, poedercoaten en beschikken over productkennis. Of het nu gaat om uw woning of zakelijk huisvesten, wij gaan voor een professioneel en duurzaam eindresultaat.

Advies

Bent u op zoek naar advies? Dan haalt u met Riemer Schilders een professionele partner in huis. Wij beschikken over ruime kennis van kleuren en geven graag advies. Ook een combinatie met een binnenhuis architect is mogelijk.

Wandafwerking

Wij bieden veel oplossingen voor wandafwerking. Sauswerk op gestuukte wanden en plafonds, glasvlies en renovlies. Of bent u op zoek naar wandbekleding? Belt u gerust met ons en informeer naar de talloze mogelijkheden.